Zuiderzeemuseum organiseert Winterfair
Zuiderzeemuseum organiseert Winterfair
woensdag 10-11-2010 10:30
Dit is een origineel bericht van Zuiderzeemuseum
Op 18 en 19 december biedt het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen ruimte aan een wintermarkt vol kramen en producten. Van 12.00 tot 18.00 uur is iedereen welkom in het buitenmuseum om te genieten van een ouderwetse winterse dorpssfeer en een glaasje gl├╝hwein. De winterfair is gratis toegankelijk.

Entree
Het buitenmuseum is toegankelijk via de dienstingang aan de Kooizandweg (voetgangers en fietsers) of via de stadsingang aan de Wierdijk (tot 17.00 uur). Parkeren kan bij het NS-station Enkhuizen. Inwoners van Enkhuizen wordt aangeraden om niet met de auto te komen. Voor actuele informatie kunt u ook eens kijken op www.zuiderzeemuseum.nl.

Over het Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen richt zich op kunst, cultuur en erfgoed rondom het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied. Door zijn activiteiten, aanpak en samenwerking heeft het museum een internationale uitstraling en publieksbereik.

Gemeenschappen, ambachten en water staan centraal. Het museum bestaat uit een openluchtcollectie in de vorm van een museumpark en een binnenmuseum met een grote hoeveelheid expositieruimtes voor vaste presentaties en tijdelijke tentoonstellingen. Het museum verzorgt daarnaast regelmatig presentaties in binnen- en buitenland. www.zuiderzeemuseum.nlEen foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.
Links:
Organisatie info:
												Zuiderzeemuseum
											 
												
											 
	                			Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Lauwers, telefoon 0228-351125 van de afdeling Communicatie, communicatie@zuiderzeemuseum.nl
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door:
Persberichten van deze organisatie: