Vestia bouwt door in Hoogvliet! Wethouder Karakus slaat eerste paal
Vestia bouwt door in Hoogvliet! Wethouder Karakus slaat eerste paal
maandag 19-12-2011 15:02
Dit is een origineel bericht van Stichting Vestia Groep
Op 22 december vieren we in de wijk Zalmplaat in Hoogvliet de officiƫle bouwstart van het nieuwbouwproject Heerlijk Houtingen. Wethouder Hamit Karakus (wethouder Wonen en Ruimtelijke Ordening Rotterdam), Yvonne Bekker (portefeuillehouder ruimtelijke Ordening deelgemeente Hoogvliet) en Monique Nijenhuis (bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Hoogvliet) nemen deze handeling voor hun rekening. Daarna vieren we in een feesttent dit heugelijke feit met omwonenden, toekomstige huurders en kopers en een aantal relaties.

Heerlijk Houtingen
De nieuwe wijk Heerlijk Houtingen bestaat uit 200 huur- en koopwoningen, appartementen en eengezinswoningen. Een nieuwe buurt in een bestaande, levendige en groene wijk te midden van alle voorzieningen. Op deze plaats, waar eerst nog 324 portiekwoningen stonden, wordt nu in hoog tempo gewerkt aan Heerlijk Houtingen. De woningen worden volgens conceptbouw gerealiseerd. Een bouwwijze die snel, zuinig en met minder overlast kan worden toegepast. Waarbij er ook nog volop ruimte is voor de toekomstige bewoners om de woning naar eigen behoefte uit te breiden en in te delen. Slechts over circa 22 weken kan de eerste woning al worden opgeleverd. Een bijzonder project! Op www.heerlijkhoutingen.nl staat alle informatie over het project, de woningen en de voorwaarden.

Met dit project bouwt Vestia het grootste woningbouwproject van Rotterdam dit jaar. En dat in een tijd waarin bouwen niet vanzelfsprekend is.

Graag nodigen wij u als journalist uit om deze bouwstart bij te wonen. U bent welkom om 15.00 uur in de feesttent op het bouwterrein hoek Gebbeweg/Viskorfstraat in Hoogvliet
Het feest is alleen toegankelijk voor genodigden.
Links:
Organisatie info:
												Stichting Vestia Groep
											 
												
											 
	                			Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vestia Rotterdam Hoogvliet
Patricia Bollen, medewerker Communicatie
Tel. +31 (0)10- 295 88 16 
E-mail: patricia.bollen@vestia.nl
Aveling 500, Postbus 610, 3190 AN Hoogvliet
www.vestia.nl


Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in Nederland. De woningen zijn verdeeld over de vijftien lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.
											 
											
											
Afdrukken:
Deel persbericht op:
Permanente link:
Stuur door:
Persberichten van deze organisatie: