SNS Bank Franchise, Used Products en Autosmart zijn Erkend lid NFV
SNS Bank Franchise, Used Products en Autosmart zijn Erkend lid NFV
vrijdag 23-12-2011 12:32
Dit is een origineel bericht van Nederlandse Franchise Vereniging
Franchiseorganisaties SNS Bank Franchise, Autosmart en Used Products zijn per 13 december 2012 erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. Om Erkend lid te kunnen worden moeten de franchiseorganisaties aan verschillende voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Zo moet er minimaal twee jaar op franchisebasis zijn ondernomen, is de inhoud van het contract goedgekeurd door de NFV en heeft de formule de Europese Erecode conform franchising onderschreven.

Over de NFV
De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg). Hierdoor worden ook, op indirecte wijze, de belangen van franchisenemers gediend.

Over SNS Bank
SNS Bank is een uniforme franchiseformule die een compleet pakket bancaire en verzekeringsproducten aanbiedt van zowel SNS Bank als ook van derde aanbieders.

Over Autosmart
Autosmart International is de grootste producent en leverancier van voertuigreinigingsmiddelen aan professionele gebruikers. De levering van de producten gaat via een uitgebreide netwerk van franchisenemers. Elke franchisenemer heeft een unieke "mobiele supermarkt".

Over Used Products
Used Products is opgericht in 1997 en begeeft zich, met 27 filialen door geheel Nederland en met 2 vestigingen in Belgi├ź, in bijna alle product-groepen van de tweedehandsmarkt.

Over Franchise
Gegevens over Franchise in 2010:
715 franchiseformules
29.500 franchisevestigingen
258.000 medewerkers
30,2 miljard omzet
Links:
Organisatie info:
												Nederlandse Franchise Vereniging
											 
												
											 
	                			Meer informatie:

NFV
Jos Burgers, directeur
035-6242300
j.burgers@nfv.nl