CD-presentatie 'Live fanut it stoomgemaal'
CD-presentatie 'Live fanut it stoomgemaal'
vrijdag 16-03-2012 11:03
Dit is een origineel bericht van Wetterskip Fryslan
Op donderdag 29 maart vindt de CD-presentatie van 'Live fanut it stoomgemaal' plaats in het bezoekerscentrum van het ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer. Op de CD staan live opnames van het concert van het Lemster Shantykoor en het Lemster Wivenkoor op dinsdag 27 en woensdag 28 december 2011 in de machinehal van het Werelderfgoed. De koren traden toen op voor een uitverkochte zaal.

De vijftig zangers en zangeressen van het Lemster Shanty- en Wivenkoor brachten diverse zangstukken ten gehore, waaronder liedjes uit de musical Krabbecocktail en 'Sang fan us stoomgemaal'. Sang fan us stoomgemaal is door Stoffel Zandstra geschreven en gecomponeerd speciaal voor de opening van het bezoekerscentrum bij het Woudagemaal op 4 oktober 2011.

De CD Live fanut it stoomgemaal is direct na de presentatie op 29 maart voor publiek verkrijgbaar.

Uitnodiging
Graag nodigen wij u van harte uit om op donderdag 29 maart vanaf 16.30 uur bij de feestelijke CD-presentatie van 'Live fanut it stoomgemaal' aanwezig te zijn. Voor de pers is er na afloop een gratis CD en persmap beschikbaar.

Programma donderdag 29 maart
Aanvang: 17.00 uur (u bent welkom vanaf 16.30 uur)
Locatie: Bezoekerscentrum ir. D.F. Woudagemaal, Gemaalweg 1A Lemmer

Graag horen wij of u bij de CD-presentatie aanwezig zult zijn. U kunt dat tot dinsdag 27 maart laten weten door een e-mail te sturen naar info@woudagemaal.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl
Links:
Bijlage:
Organisatie info:
												Wetterskip Fryslan
											 
												
											 
	                			Voor meer informatie over dit persbericht en de uitnodiging kunt u contact opnemen met Hilda Boesjes, directeur Bezoekerscentrum Woudagemaal, Gemaalweg 1a in Lemmer, telefoon 0514-561814 of 06-83538905.