Demo van de NieuwsManager

Een online demo van onze tool, gehost door een van onze specialisten. Ontdek hoe jij onze NieuwsManager inzet voor jouw nieuwsmomenten. Je krijgt de mogelijkheid om in een korte tijd de tool te ontdekken en onze specialist adviseert je hoe je nog succesvoller wordt in jouw persbenadering.

De NieuwsManager is een persberichtentool die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt, met een team dat altijd voor je klaar staat voor advies en support.

Binnenkort live! Meld je alvast aan om als eerste op de hoogte te zijn

Haal je graag meer uit je nieuwsmomenten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de NieuwsManager? Of is een opfriscursus voor jou of je team simpelweg een goed idee? 

Meld je hieronder alvast aan om op de hoogte te zijn zodra de on demand demo live staat.

NieuwsManager: online persberichtenservice

De NieuwsManager is een online persberichtenservice, die je grip geeft op je PR-aanpak: van het opstellen van perslijsten, zoeken in de uitgebreide en actuele journalistendatabase tot de uiteindelijke nieuwsdistributie.

Je verstuurt gemakkelijk persberichten als jouw bedrijf of merk nieuws heeft, je verspreid beeldmateriaal en stelt in een handomdraai perslijsten op. Dit kan zowel vanuit je eigen archief of je maakt hiervoor gebruik van onze database met journalisten. Actuele medialijsten maken met perscontacten was nog nooit zo makkelijk.

Maak van je persbericht landelijk nieuws door het via onze tool op de ANP nieuwsfeed te publiceren, of bereik juist heel gericht specifieke doelgroepen via onze journalistendatabase met vakmedia opgedeeld per branche of regio.

© ANP Pers Support 2022