ANP Pers Support start samenwerking met Hét Ondernemersbelang en Drimble

ANP Pers Support is een pilot gestart met partners Hét Ondernemersbelang en Drimble. Bedrijven die persberichten via ANP Pers Support verspreiden, kunnen nu ook kiezen voor directe plaatsing op het online kennis- en communicatieplatform ‘Hét Ondernemersbelang’ en informatieplatform Drimble. Dit is een aanvulling op de huidige netwerken als de ANP nieuwsfeed, www.persberichten.nl en verspreiding van het persbericht via de journalistendatabase.

Het doel van de samenwerking is om meer online zichtbaarheid creëren voor de klanten van ANP Pers Support. “Al ruim 15 jaar zijn wij als ANP Pers Support verantwoordelijk voor het mediabereik van een grote groep bedrijven in Nederland. Op het gebied van PR en earned media dragen we ons steentje bij. Onze verbeterslag ligt bij het optimaliseren van de online zichtbaarheid van de persberichten. Met een gezamenlijk bereik van 3,2 miljoen bezoekers per maand bij Hét Ondernemersbelang en Drimble denken we een mooie eerste stap te maken,” aldus Jessica van der Waal, Sales Director ANP Pers Support.

De partijen hopen vanuit de pilot een langdurige samenwerking aan te gaan waarbij Hét Ondernemersbelang nog meer fungeert als de verbindende factor in het MKB, dat naast bedrijven ook overheden en onderwijs met elkaar verbindt. Drimble versterkt haar positie als grootste lokale informatie- en aggregatie-site van Nederland, door de uitbreiding van het plaatsen van relevante content in de vorm van persberichten.

“Tegenwoordig is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met inhoudelijke kennis en ze zo aan je te binden.” – aldus Hét Ondernemersbelang. De samenwerking van ANP Pers Support met Hét Ondernemersbelang en Drimble versterkt de mogelijkheid voor bedrijven vanuit het hele MKB, van Industrie tot Advocatuur, van bouw tot ICT en van Automotive tot Dienstverlening om meer uit hun persmomenten te halen.

© ANP Pers Support 2023