Workshops & events

Nieuwe vaardigheden opdoen of bestaande skills verbeteren? Bij ANP Pers Support delen wij graag onze kennis en ervaring. Volg een workshop, masterclass, webinar of neem deel aan een van onze events.

Workshop: het perfecte persbericht schrijven

13 of 15 december 2022 van 13 – 17u in Den Haag

Tijdens deze verdiepende workshop leer je het perfecte persbericht schrijven, ga je zelf aan de slag én krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws tijdens een rondleiding op de ANP-redactie. Meld jezelf of je team hieronder aan voor deze workshop op het ANP-kantoor in WTC The Hague.

In onze verdiepende 360º workshop over persberichten schrijven bij ons op het ANP-kantoor in WTC The Hague, leer je in een dagdeel hoe je het meeste uit jouw specifieke persmomenten haalt door direct aan de slag te gaan. 

Tijdens de workshop delen onze experts inside kennis met praktische voorbeelden die je met opdrachten direct kunt toepassen.

Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws door een rondleiding op de ANP-redactie. En het is een uitgelezen moment om te kunnen sparren met vakgenoten. 

Investering

Deelname aan de workshop bedraagt 485,99 exclusief btw per deelnemer. 

Datum en tijd

De eerstvolgende workshops vinden plaats op 13 en 15 december 2022 van 13:00 – 17:00 uur. Past dit niet in je agenda? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze klanten

Op de hoogte blijven?

Wil je naast workshops en webinars op de hoogte blijven van nieuwe events en updates van ANP Pers Support? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

© ANP Pers Support 2022