Workshops & events

Nieuwe vaardigheden opdoen of bestaande skills verbeteren? Bij ANP Pers Support delen wij graag onze kennis en ervaring. Volg een workshop, masterclass, webinar of neem deel aan een van onze events.

Workshop: het perfecte persbericht schrijven

De datums in 2023 volgen – locatie: WTC Den Haag

Tijdens deze verdiepende workshop leer je het perfecte persbericht schrijven, ga je zelf aan de slag én krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws tijdens een rondleiding op de ANP-redactie. Meld jezelf of je team hieronder aan om op de hoogte te blijven zodra er nieuwe datums gepland staan voor deze workshops op het ANP-kantoor in WTC The Hague.

In onze verdiepende 360º workshop over persberichten schrijven bij ons op het ANP-kantoor in WTC The Hague, leer je in een dagdeel hoe je het meeste uit jouw specifieke persmomenten haalt door direct aan de slag te gaan. 

Tijdens de workshop delen onze experts inside kennis met praktische voorbeelden die je met opdrachten direct kunt toepassen.

Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van het nieuws door een rondleiding op de ANP-redactie. En het is een uitgelezen moment om te kunnen sparren met vakgenoten. 

Investering

Deelname aan de workshop bedraagt 485,- exclusief btw per deelnemer. 

Neem deel met je team en krijg tot 43% korting

Volg je graag een workshop met je gehele team? Dit kan voor een vast bedrag van 2749,- exclusief btw, tot een groepsgrootte van maximaal tien personen.

Zo profiteer je met tien collega’s van maar liefst € 210,- korting per deelnemer.

Is jouw team groter dan tien personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Datum en tijd

De eerstvolgende datums voor 2023 worden binnenkort bekend gemaakt. Meld je hierboven aan om op de hoogte te blijven zodra de workshops gepland staan.

Op de hoogte blijven?

Wil je naast workshops en webinars op de hoogte blijven van nieuwe events en updates van ANP Pers Support? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

© ANP Pers Support 2023