Cision® en PR Newswire

Exclusieve toegang tot internationale netwerken

ANP Pers Support is een samenwerkingsverband tussen het ANP en PR Newswire, de wereldwijde marktleider op het gebied van commerciële nieuwsdistributie. Hierdoor kunnen wij jouw persbericht internationaal verspreiden via de netwerken van alle belangrijke internationale persagentschappen, zoals Reuters, Bloomberg en de Deutsche Presse Agentur DPA. 

“Vooral als je internationale aandacht wilt, is ANP Pers Support heel waardevol.”

Daria Koreniushkina, Fairphone

Wereldwijd persberichten versturen via de ‘wires’

Jouw persbericht internationaal versturen op de nieuwsfeed van buitenlandse persagentschappen. Door exclusieve afspraken ben jij verzekerd van plaatsing op deze netwerken. Het tarief hangt af van je gewenste bereik. Landelijke verspreiding in Duitsland is bijvoorbeeld mogelijk vanaf
€ 659,- per persbericht en landelijke verspreiding in het Verenigd Koninkrijk vanaf € 492,- per persbericht. Dit is inclusief redactionele check, vertaling, aanvullende online verspreiding en rapportage na afloop.

Eenmalig internationaal persbericht versturen

Heb je geen abonnement? Geen probleem. Via ons kun je ook eenmalig een internationaal persbericht versturen. Je stuurt ons de tekst van je persbericht toe. En een van onze medewerkers neemt meteen contact met je op over de mogelijkheden en tarieven. Probeer maar eens! Deel zo je verhaal en bereik nieuwe doelgroepen via het grootste contentdistributienetwerk in de branche.

Cision Communications Cloud®

Verstuur, monitor en analyseer in één platform

Cision Communications Cloud® is dé PR software voor deze digitale wereld. Verbind jouw merk met influencers en journalisten, monitor hoe jouw merk in de media presteert en wanneer je wordt genoemd – desgewenst ten opzichte van concurrenten. Onder begeleiding van onze media monitoring professionals zet je gemakkelijk PR-campagnes op die echte bedrijfsresultaten opleveren en de statistieken om dit te bewijzen, verstuur je grootschalige e-maildistributies via onze journalistendatabase en rol je rapportages uit van alle onderdelen binnen één platform.


Nationaal en internationaal
Effectief gebruik van media is onze specialiteit. Die kennis en ervaring zetten we niet alleen in voor het verspreiden van nieuws, maar ook voor het monitoren en analyseren van media-aandacht. Zowel nationaal, als internationaal.


Distributie, monitoring en media analyse
Ons totaalpakket optimaliseert je PR-strategie, inclusief:

  • Journalistendatabase, met een lokaal researchteam dat dagelijks werkt aan het updaten van de database
  • Distributie persberichten (eigen templates of simpelweg met een Word bestand) met open-, bounce- en clickrates
  • Compleet online, social en offline mediamonitoringaanbod
  • Maatwerk mediamonitoring met news alerts voor je hele team
  • Makkelijk zelf een media-analyses maken, downloaden en versturen


Online, print, radio en televisie
Online aandacht is het makkelijkst te meten. Daarnaast hebben we ook betrouwbare systemen waarmee we nationale en internationale media-aandacht (én de waarde daarvan) in dagbladen, tijdschriften, radio en televisie meten en analyseren. Wij helpen je graag om onze tools optimaal in te zetten.

© ANP Pers Support 2023