NieuwsManager PR-Platform

Grip op je complete PR-distributie

✔️ Persberichten en beeldmateriaal versturen
✔️ Perslijsten opstellen en beheren
✔️ Rapportages van persdistributie
✔️ All-in-one tool voor PR-professionals

Let op: we hebben een nieuw platform gelanceerd, ANP Connect! Hét pr-platform voor meer dan persberichten alleen.

Onze klanten

De voordelen van de NieuwsManager

Met ons online platform kun je persberichten versturen, beeldmateriaal verspreiden en perslijsten opstellen in één handige tool. Maak van jouw persbericht landelijk nieuws met één druk op de knop via het ANP, of bereik heel gericht je specifieke doelgroep via onze journalistendatabase.

Persbericht en beeldmateriaal direct verspreiden

Verspreid je persbericht eenvoudig in de ANP nieuwsfeed met één druk op de knop. Je bereikt hiermee de meest relevante journalisten en mediacontacten. Beeldmateriaal of infographics voeg je gemakkelijk aan je persberichtpublicaties toe en aankondigingen publiceer je direct op de ANP nieuwsagenda.

Eenvoudig perslijsten opstellen en beheren

Met de NieuwsManager is het eenvoudig om per regio, branche of vakgebied journalisten en mediacontacten te vinden. Op basis bijna 200 verschillende onderwerpen en regio’s maak je automatisch perslijsten aan en beheer je deze.

Autoriteit door ANP als afzender

Doordat ANP de afzender van jouw persbericht is, vergroot je de kans dat journalisten en mediacontacten jouw bericht serieus nemen en lezen. 

Altijd een actuele database

Dagelijks werkt ons researchteam de database met mediacontacten bij zodat deze gegevens altijd actueel zijn.

Heldere bereikrapportages

De rapportages in de NieuwsManager geven met open- en click rates direct weer welke mediacontacten jouw bericht ontvingen en openden.

ANP Pers Support is een van de puzzelstukjes die alles op zijn plaats gebracht heeft. Wanneer zij een persbericht publiceren, wordt dit serieus genomen.

Frank Krake, Ondernemer en auteur

Abonnementen en tarieven

Er zijn verschillende abonnementsvormen voor de NieuwsManager. Van een NieuwsManager Basis abonnement voor organisaties die slechts af en toe persberichten versturen tot een NieuwsManager Onbeperkt abonnement voor intensieve gebruikers.

Advies van één van onze PR specialisten?

Wil je met één van onze PR-specialisten de mogelijkheden voor jouw organisatie ondervinden? Neem dan direct contact met ons op!

Demo van de NieuwsManager

Wil je de NieuwsManager in actie zien? Ontdek hoe jij de NieuwsManager inzet voor jouw nieuwsmomenten middels een demo, gehost door een van onze specialisten. Meld je hier alvast aan voor de demo!

© ANP Pers Support 2023