Zoek in de journalistendatabase van ANP Pers Support

Ben je op zoek naar een database met actuele contactgegevens van journalisten, bloggers en influencers? En wil je hier zelf in zoeken, er perslijsten mee opstellen, je persberichten mee versturen en zien of de journalist/redactie jouw berichten heeft geopend? In de journalistendatabase van ANP Pers Support heb je toegang tot 13.000 mediacontacten in de Benelux. 

Eenvoudig perslijsten opstellen en beheren

Met de journalistendatabase van ANP Pers Support zoek je eenvoudig journalisten en mediacontacten per regio of branche. Ook genereer je eenvoudig en automatisch perslijsten op basis van 1400 voorgeselecteerde onderwerpen. 

Persberichten direct distribueren met de journalistendatabase

Deel jouw persberichten met één druk op de knop op de ANP nieuwsfeed en bereik de journalisten en mediacontacten die voor jouw persbericht het meest relevant zijn. 

Vergroot je PR-succes met ANP als afzender van jouw persbericht

Met ANP als afzender van jouw nieuwsbericht vergroot je de kans dat journalisten jouw bericht lezen en je nieuws serieus nemen. 

De journalistendatabase van ANP Pers Support is altijd actueel

Ons researchteam werkt de database dagelijks bij om ervoor te zorgen dat de gegevens altijd actueel zijn. 

Direct beeldmateriaal op de ANP beeldbank plaatsen

Plaats jouw beeldmateriaal of infographic eenvoudig op de ANP beeldbank of plaats een aankondiging op de ANP nieuwsagenda. 

Heldere rapportages over bereik

Onze duidelijke rapportages met open- en click rates geven direct weer welke mediacontacten jouw bericht ontvingen en openden.

Meer weten? 

Lees hier meer over de ANP Pers Support journalistendatabase in de Nieuwsmanager en de tarieven van de abonnementen. Of krijg een gratis demo.

© ANP Pers Support 2023