Over ANP Pers Support

ANP Pers Support is een gezamenlijk initiatief van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) om organisaties te ondersteunen bij het verspreiden van hun nieuws.

Via de ANP nieuwsfeeds, een van de belangrijkste nieuwsbronnen van de Nederlandse media, brengen we jouw boodschap rechtstreeks onder de aandacht bij ruim 8.000 journalisten van landelijke en regionale dagbladen, radio- en televisieprogramma’s en nieuwssites.

Via Cision PR Newswire hebben we toegang tot de netwerken van alle belangrijke internationale persagentschappen en onze database bestaat uit de contactgegevens van bijna 1 miljoen Nederlandse en buitenlandse journalisten en bloggers. Zo kun je tot op onderwerpsniveau een passende perslijst samenstellen.

ANP in cijfers

  • 8.000 landelijke en regionale journalisten
  • 1 miljoen Nederlandse en buitenlandse journalisten en bloggers
  • Netwerk van internationale persagentschappen in 180 landen
  • Dagelijks 3.000 tevreden klanten

Doordat wij berichten vóór de verspreiding screenen, wordt ANP Pers Support door redacties in binnen- en buitenland erkend als een betrouwbare verzender van nieuwswaardige informatie en relevante content. Daarmee bieden wij organisaties de kortste weg naar publiciteit. Niet voor niets maken dagelijks meer dan 3.000 tevreden klanten gebruik van onze diensten. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

ANP Pers Support helpt je de media te bereiken, door je met één druk op de knop persberichten en beeldmateriaal te laten versturen naar redacties in binnen- en buitenland. Via de ANP nieuwsfeeds, het internationale netwerk van PR Newswire of heel gericht naar vakjournalisten en specialistische webredacties.

Daarnaast helpen wij jou zelf nieuws te maken, door je te ondersteunen bij het opstellen van persberichten en de productie van andere nieuwswaardige content. Ook stellen we je in staat om je mediabereik te meten en te analyseren, met verschillende tools voor monitoring. Tot slot kun je bij ons workshops en masterclasses volgen om je eigen PR-skills te verbeteren.

Meer weten over ANP Pers Support? Interesse in onze diensten?

© ANP Pers Support 2023