Persbericht redigeren en laten schrijven

Twijfels over je persbericht? Of hulp nodig bij het schrijven van een persbericht? Laat jouw persbericht controleren door een nieuwsprofessional of maak gebruik van onze redigeer- en schrijfservice.

Wat kost het redigeren van een persbericht?

Vanaf € 195,- maak je gebruik van onze redigeerservice door een nieuwsprofessional.

Hoe werkt het redigeren van een persbericht?

In drie simpele stappen heb jij een mooi en effectief persbericht klaar om te versturen.

  1. Aanleveren
    Jij levert ons per mail – info@perssupport.nl – jouw persbericht aan. Laat het ons ook direct weten als je specifieke vragen over de vorm of inhoud hebt.
  2. Controle
    Onze nieuwsprofessionals controleren jouw persbericht op zaken als nieuwswaarde, relevantie, taalgebruik en tone of voice. Ook checken we of het aan de ‘gouden regels’ voor een goed persbericht voldoet.
  3. Advies
    Binnen een à twee uur hebben we je persbericht gecheckt en bellen of mailen we je met onze bevindingen. Desgewenst kunnen we het persbericht ook meteen voor je redigeren en we kunnen het persbericht versturen via ons landelijke of internationale netwerk.

Wat kost het schrijven van een persbericht?

Wil je het gehele persbericht door ons laten schrijven, dan geldt er een vanaf prijs van € 395,-.

Hoe werkt het schrijven van een persbericht?

Neem contact met ons op per mail info@perssupport.nl of telefonisch via 070 414 1234. Onze nieuwsprofessionals gaan voor je aan de slag op basis van jouw input.

Geef daarbij aan waarover je een persbericht wilt laten schrijven, wie jouw doelgroep is en wat nog meer relevant is. Een persbericht laten schrijven door een ervaren nieuwsprofessional was nog nooit zo eenvoudig!

Waarom een persbericht laten schrijven?

Met een persbericht probeer je de aandacht van een journalist te trekken. Journalisten ontvangen gemiddeld 50 tot 100 persberichten per week, dus jouw persbericht moet opvallen. Ook moet het bericht bepaalde informatie bevatten, liefst in een zekere volgorde.

Wil jij jouw persbericht de beste kans geven om op te vallen? Laat het dan door onze ervaren nieuwsprofessionals schrijven. Zij weten precies wat de journalist nodig heeft en hoe het persbericht de meeste kans maakt.

Werken met de beste mediamakers van Nederland?

Creative Content van het ANP vertegenwoordigt alles dat we in opdracht kunnen doen voor jouw bedrijf. Dat varieert van portretfotografie en videoproducties tot een interactief e-magazine om jouw marketingmix uit te breiden. Altijd vanuit de expertise van het ANP: een breed netwerk van beeldmakers, schrijvers en vormgevers.

© ANP Pers Support 2023