Auteur Mark Verhees: positief in het nieuws met Churandy Martina

Onlangs werd topsporter Churandy Martina met 74% van de stemmen gekozen tot meest positieve BN’er. De verkiezing vond plaats naar aanleiding van de verschijning van het boek ‘Vibe’ van Mark Verhees, schrijver en spreker over positiviteit. Zelfstandig persvoorlichter Martine Laene hielp de auteur om de verkiezing (en het boek) in het nieuws te krijgen. Met succes.

“Het is gedurende de hele dag echt landelijk nieuws geweest”, verklaart een enthousiaste Martine. “Tientallen online artikelen, interviews op radio en televisie. En #dagvandepositiviteit en #vibe waren trending topics op social media. De dag na zijn boekpresentatie had Mark al ruim 1.000 exemplaren van zijn nieuwe boek verkocht!”

Actief meedenken

Volgens Martine is dit resultaat mede te danken aan ANP Pers Support, op wie ze een beroep deed voor de verspreiding van het persbericht: “Ik heb ervaren hoe de enthousiaste pro’s van ANP spontaan actief meedenken, snel handelen, flexibel zijn, maatwerk bieden en betrokkenheid tonen door ook achteraf om terugkoppeling te vragen.”

Je hoeft geen groot bedrijf te zijn

Een eye-opener voor Martine was dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn of serieus nieuws hoeft te hebben om succesvol gebruik te maken van de diensten van ANP Pers Support: “Dankzij het grote netwerk van ANP openen zich ook voor mij als zelfstandig persvoorlichter wegen waarvan de routekaart vaak alleen beschikbaar lijkt voor grote ondernemingen.”

Missie geslaagd

De moraal van dit verhaal? Met haar campagne bewees Martine Laene dat je ook met positief nieuws de landelijke media kan halen: “Missie geslaagd”, aldus Martine. “Of zoals Churandy Martina zou zeggen: ‘Ik ben blij’!”

Advies op maat?

Bel 070 – 41 41 222 voor advies of een demo. Mailen kan natuurlijk ook via info@perssupport.nl. Wil je liever gebruik maken van ons contactformulier, klik dan hier. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van tips op PR gebied, leuke artikelen, workshops en events, dan is de ANP Pers Support nieuwsbrief interessant voor jou! Nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Doe dat vandaag nog!

ANP Pers Support biedt je kosteloos het boekje ‘Nieuws maak je zelf’ aan, met daarin tal van praktische tips voor effectieve publiciteit, op papier gezet vanuit het perspectief van de journalist. Een hulpboekje over nieuwswaarde en wanneer media jouw verhaal nieuwswaardig vinden.

Vraag de hardcopy gratis aan door een mail met jouw adresgegevens te sturen naar info@perssupport.nl o.v.v. Publicatie ‘Nieuws maak je zelf’.

© ANP Pers Support 2023